Kalliomurske ja muut kallioainekset Savonlinnassa ja lähialueilla

Ram Mark Oy myy CE-merkittyjä kalliokiviaineksia, kuten kalliomursketta ja sepeliä Savonlinnassa ja sen lähialueilla. Lisäksi myymme täytesoraa, josta löytyy vaihtoehtoina hieno ja karkea sora.

Hankimme kallioaineksia pääasiassa omilta kiviainespaikoiltamme. Kalustomme avulla hoidamme tarvittaessa myös kallioainesten kuljetukset perille saakka, ja halutessasi saat meiltä lisäksi kattavaa maanrakennuspalvelua.

Kalliomurskeet

Kalliomurskeet sisältävät hienoa ainesta.

Kalliomurske, Ram Mark Oy, Savonlinna

KAM 0–3

Piha-alueiden kova ja kestävä pintamateriaali, joka sopii myös laatoituksen alle. Levitetyn murskeen kastelu ja tiivistys tekevät kovan ja kestävän rakenteen.

Kalliomurske, Ram Mark Oy, Savonlinna

KAM 0–8

Sopii pintakerrosmateriaaliksi pihateille, poluille ja kulkuväylille. Tämä murske sopii hyvin myös laatoituksen alle. Levitetyn murskeen kastelu ja tiivistys tekevät kovan ja kestävän rakenteen.

Kalliomurske, Ram Mark Oy, Savonlinna

KAM 0–12

Käy piha- ja sorateiden, piha-alueiden ja parkkipaikkojen pintamateriaaliksi. Levitetyn murskeen kastelu ja tiivistys tekevät murskeesta kovan ja kestävän rakenteen. Murskekiviaines sisältää hienojakoista ainesta.

Kalliomurske, Ram Mark Oy, Savonlinna

KAM 0–16

Käy pintakulutuskerrokseksi pihateille, pysäköintialueille ja sorateille. Levitetyn murskeen kastelu ja tiivistys tekevät kovan ja kestävän rakenteen. Murskekiviaines sisältää hienojakoista ainesta.

Kalliomurske, Ram Mark Oy, Savonlinna

KAM 0–32

Lajike, jota käytetään tien- ja rakennuspohjien kantavissa kerroksissa lisäämään maanrakenteen kantavuutta.

Kalliomurske, Ram Mark Oy, Savonlinna

KAM 0–56

Sopii jakavaan ja kantavaan kerrokseen rakennuksille, teille, piha-alueille ja pysäköintialueille. Murskekiviaines sisältää hienojakoista ainesta.

Kiviainesmateriaaleistamme löytyy myös hieno- ja karkeatäytesoralajikkeet sekä erilaisia soramurskelajikkeita.

Kysy lisätietoja

Kalliosepelit

Kalliosepelit eivät sisällä hienoa ainesta.

Kalliosepeli, Ram Mark Oy, Savonlinna

SEPELI 8–16

Kalliosta murskattu ja seulottu kiviaineslajike, joka sopii rakennusten alle kapillaarikatkokerrokseksi, salaojiin, terassin pohjalle ja talojen seinustoille.

Kalliosepeli, Ram Mark Oy, Savonlinna

SEPELI 16–32

Kalliosta murskattu ja seulottu kiviaineslajike, joka sopii rakennusten alle kapillaarikatkokerrokseksi, sokkelien ympärille, salaojien täyttöön sekä pihan ja tien pintaan, kun vaaditaan hyvää veden läpäisykykyä. Sepeli 16–32 käy myös terassin alustukseen ja kukka-altaiden istutus- ja koristekatteeksi.

Kalliosepeli, Ram Mark Oy, Savonlinna

SEPELI 32–64

Lajike, jota käytetään pääasiassa raidesepelinä, mutta se käy hyvin myös pihojen koristekiveksi ja sokkelin reunuksiin.