Maanrakennustyöt ammattitaidolla Savonlinnan seudulla

Ram Mark Oy tarjoaa maanrakennustyöt ammattitaidolla uudis- ja saneerauskohteisiin Savonlinnassa ja lähialueilla. Saat meiltä saman katon alta kerralla kaiken tarvitsemasi, myös maanrakennustöissä tarvittavat maa-ainekset ja kuljetukset.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja annamme tarjouksen urakkaasi varten.

Kattavat maanrakennuspalvelut

Saat yritykseltämme kaiken maanrakennuksessa ja maansiirroissa tarvitsemasi. Teemme muun muassa rakennusten ja teiden pohjatyöt, teiden kunnossapitotyöt ja salaojitukset asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Räätälöimme mielellämme juuri sinulle sopivan palvelun – ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakkaasi!

 

Palveluvalikoimamme käsittää muun muassa seuraavat työt:

1

  • rakennusten pohjatyöt (talojen, hallien, saunojen, varastojen ja muiden rakennusten pohjat)

  • teiden ja katujen teko sekä kunnossapito

  • salaojitukset

  • jätevesijärjestelmien rakentaminen ja kunnostaminen

  • pihasaneeraukset (massanvaihdot, nurmikon teot, laatoitukset ja muut vastaavat työt)

  • maa- ja kiviainesten myynti ja kuljetus

  • hulevesi- ja rännivesijärjestelmien teko sekä kunnostus.

Kysy lisätietoja

Monipuolinen kalusto maanrakennusurakoihin

Meillä on monipuolinen kalusto, jonka avulla hoidamme mitä erilaisimmat urakat nopeasti alusta loppuun saakka. Kalustoomme kuuluu sekä kaivinkoneita ja että kuorma-autoja ja pyöräkoneita. Monipuolinen palveluvalikoimamme kattaakin myös esimerkiksi maa-ainesten kuljetukset ja muut tarvittavat kuljetukset, joten voimme tarvittaessa auttaa sinua urakan eri vaiheissa. Voimme esimerkiksi toimittaa työmaalle kalliokiviaineksia, joita hankimme pääasiassa omilta kiviainespaikoiltamme. Kalliokiviainekset ja sepelit ovat CE-merkittyjä.

Tutustu kaivinkoneisiimme

Osaamista vaativiinkin urakoihin

Yrityksemme vahvuuksia ovat pitkä kokemus ja vahva ammattitaito maanrakennusalalta. Saat meiltä luotettavaa ja tarkkaa palvelua vaativiinkin urakoihin. Pidämme kiinni yhdessä sovituista aikatauluista.

 

Olemme ehtineet työskennellä jo lukuisille toimeksiantajille Savonlinnassa ja lähiseudulla. Useiden asiakkaiden kanssa meillä on pitkä yhteistyösuhde. Kerromme mielellämme lisää referensseistämme, joten ota yhteyttä! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot