KALLIOMURSKEET

sisältävät hienoa ainesta.

KAM 0-3

Piha-alueiden kova ja kestävä pintamateriaali.  Sopii myös laatoituksen alle. Levitetyn murskeen kastelu ja tiivistys tekee kovan ja kestävän rakenteen.

KAM 0-8

Pintakerrosmateriaaliksi pihateille, poluille ja kulkuväylille. Sopii hyvin myös laatoituksen alle. Levitetyn murskeen kastelu ja tiivistys tekee kovan ja kestävän rakenteen.

KAM 0-12

Piha- ja sorateiden, piha-alueiden ja parkkipaikkojen pintamateriaaliksi sopiva. Levitetyn murskeen kastelu ja tiivistys tekee murskeesta kovan ja kestävän rakenteen. Murskekiviaines sisältää hienojakoista ainesta.

KAM 0-16

Piha- ja sorateiden, pysäköintialueiden ja sorateiden pintakulutuskerrokseksi.  Levitetyn murskeen kastelu ja tiivistys tekee kovan ja kestävän rakenteen. Murskekiviaines sisältää hienojakoista ainesta.

KAM 0-32

Käytetään tien- ja rakennuspohjien kantavissa kerroksissa lisäämään maanrakenteen kantavuutta.

KAM 0-56

Jakavaan ja kantavaan kerrokseen rakennuksille, teille, piha-alueille ja pysäköintialueille. Murskekiviaines sisältää hienojakoista ainesta.

KIVIAINES MATERIAALEISTAMME

löytyy myös hieno- ja karkeatäytesora lajikkeet sekä erilaisia soramurskelajikkeita.

KALLIOSEPELIT

eivät sisällä hienoa ainesta.

SEPELI 8-16

Kalliosta murskattu ja seulottu kiviaineslajike.  Sopii rakennusten alle kapillaarikatkokerrokseksi,  salaojiin, terassin pohjalle ja talon seinustoille.

SEPELI 16-32

Kalliosta murskattu ja seulottu kiviaineslajike. Sopii rakennusten alle kapillaarikatkokerrokseksi, sokkelien ympärille, salaojien täyttöön, sekä pihan ja tien pintaan, kun vaaditaan hyvää veden läpäisykykyä. Käy myös terassin alustukseen, kukka-altaiden istutus- ja koristekatteena.

SEPELI 32-64

Käytetään pääasiassa raidesepelinä, mutta se käy hyvin myös pihojen eri
kohteiden koristekivenä ja sokkelin reunuksiin.

Scroll to top